Wat doen wij?

Consultancy

Iedere situatie is uniek, maar ook weer niet. Althans dat weten wij dankzij talloze opdrachten bij bedrijven in de productie, handel en logistiek.

Een structurele verbetering is vaak een uitdaging, maar met de juiste mensen aan tafel realistisch én haalbaar. Wij regelen de mensen met kennis van mensen, processen en IT en u de kennis van uw bedrijf en de markt. Voeg deze bij elkaar en het is de formule tot een succesvolle samenwerking.

Bedrijven die de concurrentie een stap voor willen blijven, zijn continue bezig met de vraag of een proces sneller, makkelijker of beter kan. Om van A naar B te komen is het belangrijk om de huidige processen helder in kaart te hebben. Anderzijds is een duidelijke visie over de gewenste situatie noodzakelijk. Klinkt natuurlijk aardig die managementtaal, maar hoe laat zich dit vertalen tot de praktijk? In de praktijk zijn bedrijfsprocessen vaak complex, onoverzichtelijk en is de uitzondering vaak de regel. Daarbij maakt de aanwezige IT dit soort zaken zelden simpel te doorgronden. Het behalen van een gewenste eindbestemming is eigenlijk heel eenvoudig als het vertrekpunt en de route maar helder zijn.

Met een scherp oog voor mens en IT kunnen wij u ondersteunen met de selectie van de juiste software oplossingen. Vergt de oplossing maatwerk? Dan regelen wij dit voor u. Is een ERP-pakket voor uw bedrijf de sleutel tot procesverbeteringen? Dan helpen wij u met het maken van een keuze. Het selecteren en aankopen van software is één, maar de echte procesverbetering valt of staat bij een zorgvuldige implementatie. Niet met dikke rapporten, maar met een pragmatische aanpak verminderen wij weerstand en borgen wij veranderingen blijvend. Pas als IT, mens en proces naadloos op elkaar aansluiten kan de eindklant profiteren.