Business Consultant | Sales | Directeur
Henri van Leeuwen

Mijn achtergrond

Begonnen met een studie logistiek op de nationale vervoersacademie in Venlo. 10 jaar lang bij een bedrijf gewerkt dat ERP software ontwikkelde en verkocht. Als consultant, projectleider, sales consultant en uiteindelijk sales verantwoordelijke. In 2007 VL Consultants BV opgericht. In 2013 een aandeel in Unifact BV genomen. In 2018 Unifact geheel overgenomen.

Waar je mij voor kan bellen

Nieuwe ontwikkelingen bedenken, uitwerken, implementeren en opstarten vind ik echt gaaf om te doen. Daarnaast alles wat met logistiek, bedrijfsprocessen of automatisering te maken heeft. Het mooiste is de processen te analyseren en te vereenvoudigen. Indien nodig een oplossing te zoeken met behulp van automatisering op een manier waarbij iedereen inclusief de uiteindelijke gebruiker, blij wordt en het resultaat biedt.

Hoe ik ben als collega

Ik ben een enthousiaste collega met oog voor de persoon. Hou van een geintje. Ben een harde werker en doorgaans goed gemutst.

Waarom ik bij VL op mijn plek ben

Als oprichter en eigenaar kan ik wel zeggen dat VL en daarbij Unifact mijn droom waren en eigenlijk nog zijn. We zijn nog niet klaar en ik wil graag aan de wieg blijven staan van de ontwikkeling van beide bedrijven.

“Vaak ben je te bang.”

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Mijn gezin staat op nummer 1. Met de jongens zaterdag naar de voetbal waarbij ik leider ben van de JO17-1. Mijn dochter gaat graag “chillen” met haar vader. En samen met mijn vrouw gaan we regelmatig wat leuks doen.

Met vrienden een film pakken en daarna een biertje drinken doe ik ook graag. Daarnaast ben ik gek van oude auto’s en probeer regelmatig met mijn kever uit 1971 bezig te zijn. Ook doe ik regelmatig mee met de carbagerun.

Mijn lievelingsplaat

Mis Je Zo Graag – Claudia de Breij