Werken bij

Vacatures

Consultant, webdeveloper, projectmanager, PMO’er of interimmer en werken aan gave klussen? Dan ben je bij VL Consultants aan het juiste adres. Groeien doe je niet alleen en daarom zoeken wij doorlopend nieuwe aanwinsten. Staat de juiste vacature er niet tussen? Laat het ons weten via een open sollicitatie.

Waarom solliciteren?

Meer dan tien jaar geleden begonnen als familiebedrijf in Heerde. Aan het stuur staan de geboren optimisten Henri, André en Peter van Leeuwen. Met een typisch lokale nuchterheid zijn wij de afgelopen jaren stabiel verder gegroeid met een team waarbij ieder op zijn eigen manier een bijdrage levert. Wij hebben verwachtingen van jou als werknemer. Daarom is het ook fair dat jij op beloftes van VL kan rekenen.

Persoonlijk en gemoedelijk

Gelukkig ben je hier geen nummer en spreekt iedereen elkaar gewoon aan bij de voornaam. We houden het als team collegiaal, hecht en menselijk en kijken hierbij naar de behoeften van het individu. Zo kan jij je carrière in eigen hand houden en een bijdrage leveren vanuit je eigen kracht.

Groeien doe je samen

Is zelfontwikkeling voor jou als persoon belangrijk en geloof jij in een leven lang leren? Wij faciliteren de randvoorwaarden zodat jij de beste kwaliteit kan leveren aan onze klanten. Dit doe je door relevante opleidingen en cursussen te volgen gecombineerd met een goede dagelijkse begeleiding. De kwaliteit van ons bedrijf is immers zo goed als de werknemers die de dienst leveren. Groei van het bedrijf is mogelijk als de werknemers ook kunnen groeien.

Met de voeten in de klei

Of het nu gaat om de ontwikkeling of implementatie van software, procesoptimalisaties of verandertrajecten, oplossingen zijn de kern. Een échte oplossing is er eentje die werkt en dat kan alleen als deze praktisch en pragmatisch is net zoals wij. Komt dat even goed uit: bij ons ligt de nadruk op denken én doen.

Junior Projectmanager

ls Junior Projectmanager krijg je de kans om, met hulp van ervaren collega’s, in kleine projecten het vak als Projectmanager onder de knie te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, aanjagen en realiseren van het project en alles wat daarbij komt kijken. Denk daarbij aan een juiste projectdoelstelling, de financiën, rapporteren over voortgang, etc.

Gepubliceerd: 24-03-2022

Scrummaster

VL Consultants maakt de laatste jaren een snelle ontwikkeling door. Dit vertaalt zich in uiteenlopende projectmanagement-opdrachten bij zowel MKB-bedrijven als multinationals. Als Scrummaster vervul je in deze opdrachten een belangrijke rol.

Gepubliceerd: 20-03-2022

Project Management Officer

Als Project Management Officer vervul je in deze opdrachten een belangrijke rol. Niet alleen zorg je voor de inrichting en bewaken van de projectstructuur, verzorg je de projectcommunicatie en zorg je voor de rapportages en de verslaglegging. Als belangrijke sparringpartner van de project- of programmamanager spring je daarnaast ook projectinhoudelijk bij als dat nodig is.

Gepubliceerd: 18-03-2022

Senior PHP-programmeur (Full-stack)

De Picasso zijn van je eigen PHP-creaties? Wij zoeken een Senior PHP-programmeur die wil werken aan complexe maatwerkapplicaties voor uiteenlopende klanten.

Gepubliceerd: 14-03-2022

Medior BI Consultant

Vind jij het leuk om klanten te helpen meer waarde uit hun data te halen en ze te betoveren met indrukwekkende rapportages en dashboards? Wil je je hierin verder ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar jou!

Gepubliceerd: 13-03-2022  |  Referentie nr: #VLCG0002

Senior Business Consultant (IT)

De uitdaging: beschik jij over een stevige dosis kennis en ervaring als het gaat om het begeleiden van vernieuwende IT-projecten binnen organisaties? Wij zoeken een Senior Business Consultant met sterke affiniteit met mens, proces én technologie. Solliciteer vandaag nog.

Gepubliceerd: 11-03-2022  |  Referentie nr: #VLCG00021