Werken bij

Vacatures

Consultant, webdeveloper, projectmanager, PMO’er of interimmer en werken aan gave klussen? Dan ben je bij VL Consultants aan het juiste adres. Groeien doe je niet alleen en daarom zoeken wij doorlopend nieuwe aanwinsten. Staat de juiste vacature er niet tussen? Laat het ons weten via een open sollicitatie.

Waarom solliciteren?

Meer dan tien jaar geleden begonnen als familiebedrijf in Heerde. Aan het stuur staan de geboren optimisten Henri, André en Peter van Leeuwen. Met een typisch lokale nuchterheid zijn wij de afgelopen jaren stabiel verder gegroeid met een team waarbij ieder op zijn eigen manier een bijdrage levert. Wij hebben verwachtingen van jou als werknemer. Daarom is het ook fair dat jij op beloftes van VL kan rekenen.

Persoonlijk en gemoedelijk

Gelukkig ben je hier geen nummer en spreekt iedereen elkaar gewoon aan bij de voornaam. We houden het als team collegiaal, hecht en menselijk en kijken hierbij naar de behoeften van het individu. Zo kan jij je carrière in eigen hand houden en een bijdrage leveren vanuit je eigen kracht.

Groeien doe je samen

Is zelfontwikkeling voor jou als persoon belangrijk en geloof jij in een leven lang leren? Wij faciliteren de randvoorwaarden zodat jij de beste kwaliteit kan leveren aan onze klanten. Dit doe je door relevante opleidingen en cursussen te volgen gecombineerd met een goede dagelijkse begeleiding. De kwaliteit van ons bedrijf is immers zo goed als de werknemers die de dienst leveren. Groei van het bedrijf is mogelijk als de werknemers ook kunnen groeien.

Met de voeten in de klei

Of het nu gaat om de ontwikkeling of implementatie van software, procesoptimalisaties of verandertrajecten, oplossingen zijn de kern. Een échte oplossing is er eentje die werkt en dat kan alleen als deze praktisch en pragmatisch is net zoals wij. Komt dat even goed uit: bij ons ligt de nadruk op denken én doen.