Wat doen wij?

Software

Wij geloven in webtools die snel, gemakkelijk en leuk werken.

De VLEX Select webtools zorgen voor automatische offertes van uw producten in 5 minuten. Het is onze ervaring dat uw klanten dit waarderen en dat laten zien met een verdubbeling van het aantal offertes.

Met onze vakkennis en ervaring in de installatiebranche zorgen wij voor een webtool speciaal voor technische producten zoals; cv-ketels, warmtepompen, koelmachines, luchtbehandeling, luchtverdeel- en meetsystemen.

Uw klanten ontvangen door het gebruik van deze webtool direct een offerte, tekeningen en technisch advies. Met een webtool op maat kunt u zich flink onderscheiden want de offertes worden in 5 minuten naar de klant verzonden in plaats van 5 dagen. Dat betekent voor uw bedrijf meer omzet en lagere kosten per offerte.

Wij helpen u met het automatiseren van uw bedrijfs- en verkoopprocessen. Wij zijn gespecialiseerd in webtools voor digitale klantenbinding, ‘business-to-business’ webshops en CRM systemen. Door onze grote automatiseringskennis en vele VLEX modules kunnen wij zorgen voor een koppeling van uw webtool met andere webtools, CRM en ERP systemen.

Bel Gertjan Middendorf nu voor een demo of kennismakingsafspraak.