Scrummaster

Vacature

Klik hier voor de uitgebreide vacature.

VL Consultants maakt de laatste jaren een snelle ontwikkeling door. Dit vertaalt zich in uiteenlopende projectmanagement-opdrachten bij zowel MKB-bedrijven als multinationals. Als Scrummaster vervul je in deze opdrachten een belangrijke rol. Je faciliteer onder andere de Product Owner en het team tijdens de scrum sprint planning en zorg je ervoor dat iedereen uit het team zijn of haar doel duidelijk heeft. Zo manoeuvreer je het team langs obstakels help je het team succesvol te zijn.

Naast je werk met onze klanten zijn we binnen VL Consultants ook benieuwd naar jouw visie op scrum. Breng jij jouw kennis, ervaring en visie op scrum mee naar ons bedrijf? Leuk, want dan mag je er op jouw manier voor zorgen dat de scrummethodiek ook binnen de muren van VL Consultants wordt opgezet!

Bij VL Consultants heb je de regie over de plek waar je werkt. Natuurlijk zal dit per klant verschillen en zul je het ene moment vaker de deur uit zijn dan de andere week. Ben je al gecertificeerd Scrummaster? Top! Zo niet, ook geen probleem. Wij regelen de opleiding en de certificering. Mooi toch!

Klinkt dit interessant? We komen graag met je in contact om eens verder te praten.