Senior Project Management Officer
Rob Bloemert

Mijn achtergrond

Na mijn HBO opleiding Leisure Management heb ik drie jaar bij een buitensport bedrijf gewerkt. Vervolgens ben ik fulltime Communicatie Wetenschappen gaan studeren. Na die opleiding ben ik bij Nuon komen werken, eerst als teamleider en vervolgens als procesverbeteraar. Vanuit daar heb ik de overstap gemaakt naar VL Consultants en heb mij volledig toegelegd op ondersteuning van projecten en programma’s.

Waar je mij voor kan bellen

Bij voorkeur ben ik onderdeel van een bescheiden projectgroep die binnen een afzienbare tijd van maximaal een jaar een concreet resultaat moet halen. Binnen de projectgroep heb ik mijn eigen focusgebied waarmee ik zelfstandig aan de slag kan. Vaak is dit structuur en overzicht.

Hoe ik ben als collega

Als collega ben ik een PMO-er met een blauw temparement. Ik ben betrouwbaar en integer en mijn werkzaamheden worden gekenmerkt door grondigheid, volledigheid en nauwkeurigheid. Ik zorg voor structuur, ritme en regelmaat.

Waarom ik bij VL op mijn plek ben

Bij VL Consultants krijg ik alle ruimte en gelegenheid om mijn werk zo in te vullen zoals ik dat wil. Daarnaast is het een organisatie die professioneel naar buiten is en informeel en ongedwongen van binnen. Iedereen kan zichzelf zijn en wordt gerespecteerd.

“Art starts alone, and convinces society later.” – Douglas Davis

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Sport in het algemeen, voetbal en golf in het bijzonder geven mij de nodige energie. Daarnaast geniet ik erg van het spelen van (bord)spelletjes. Zowel met volwassenen als met mijn drie jonge kinderen.

Mijn lievelingsplaat

Therapy – Troublegum