Business Consultant | Directeur
Peter van Leeuwen

Mijn achtergrond

In 1987 mijn carrière begonnen als productieplanner bij Philips. Vanaf 1992 werkzaam geweest als Hoofd Distributie bij een import-export bedrijf in groenten en fruit. Vanaf 1994 werkzaam als business consultant. Hierbij ik specifieke ERP-kennis opgedaan van verschillende systemen met een specifieke focus op bedrijven in de foodsector.

Waar je mij voor kan bellen

Heb je hulp nodig bij de selectie van ERP systemen of een zorgvuldige implementatie hiervan? Dan ben ik je man. Daarnaast kan je me ook bellen voor Business Intelligence (BI), MES, EDI of WMS. Het liefst ga ik aan de slag bij projectgerichte organisaties. Hierbij kun je denken aan bedrijven actief in de logistiek, food of scheepsbouw en -reparatie. Andere projectgerichte organisatie? Neem gerust contact met me op en misschien kunnen we wel iets voor elkaar betekenen.

Hoe ik ben als collega

Als sociaal persoon kan ik goed luisteren en haal ik plezier uit het kennis overbrengen naar anderen. Meestal doe ik dit vanuit een coachende rol, zo kan iemand het beste uit zichzelf halen.

Waarom ik bij VL op mijn plek ben

Sinds de start van de onderneming ben ik als directeur betrokken bij VL Consultants en heb ik de groei meegemaakt van dit bedrijf. Hierbij heb ik een actieve rol bijgedragen om tot groeien tot de positie waar we nu staan. Mijn plek is bij VL Consultants, omdat het bedrijf uitstraalt wat ik ook uitstraal. Enthousiasme, kennis gedreven, met de voeten in de klei en verstand van business processen.

“We spreken niet over problemen, maar over uitdagingen”

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Met oldtimers kan ik mijn vrije tijd uitstekend vullen. Actief ga ik op pad met oldtimers en graag doe ik mee aan toertochten en toeristische rally’s. Daarnaast sleutel ik graag aan oldtimers en probeer ik ze weer in de oude glorie te herstellen.

Mijn lievelingsplaat

Als het op muziek aankomt heb ik een erg brede interesse variërend van David Guetta tot Van Halen tot Electric Light Orchestra.