Senior Projectmanager
Marco Mulder

Mijn achtergrond

Mijn studie heb ik, overigens met veel plezier, gedaan aan de Universiteit Twente. Na mijn studie Bedrijfsinformatietechnologie (BIT) ben ik mijn carrière begonnen als trainee bij Essent. Ik heb een achtergrond als projectmanager, PMO’ er en reorganisatie specialist. Na twee jaar als zelfstandig projectmanager gewerkt te hebben heb ik mij aangesloten bij VL.

Waar je mij voor kan bellen

Mijn uitdaging ligt in omgevingen waar structuur en daadkracht niet van nature aanwezig zijn. Ik vind het telkens weer een uitdaging om door het aanbrengen van structuur en parallel successen boeken op de inhoud een project of programma van de grond te krijgen of weer in beweging als deze is vastgelopen.

Hoe ik ben als collega

Als pragmatische projectmanager geloof ik in de kracht van ‘verstandig DOEN’. Ik zet projectdoelstellingen graag om naar een plan van aanpak en doordachte aanpak, terwijl dat er mij niet van weerhoudt om vanaf dag één de mouwen op te stropen en te werken aan het opleveren van resultaten op korte termijn. In beweging komen, anderen in dat enthousiasme meenemen en zo al werkende beter in control komen is werkwijze die ik graag toe pas.

Waarom ik bij VL op mijn plek ben

Bij VL heb ik een groep collega’s gevonden die het mogelijk maakt om te sparren over opdrachten en waarmee ik gezamenlijk groeidoelstellingen voor VL kan realiseren. Het bevalt mij erg goed om elke keer weer een uitdaging te kunnen vinden in een nieuwe opdracht en omgeving, daar krijg ik energie van.

“Stel vooral niet uit tot morgen wat je vandaag nog kunt doen.”

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Een potje tennis of rondje fietsen. Als ik passief bezig ben kijk ik graag naar sciencefiction series. In de weekenden trek ik er graag op uit met mijn vrouw en zoontje of vrienden. Daarnaast ben ik één keer per jaar fervent carnavalsvierder.

Mijn lievelingsplaat

Axwell & Ingrosso – Sun is Shining