Projectmanager
Maarten Tuin

Mijn achtergrond

Nadat ik mijn HBO-opleiding commerciële economie had afgerond, ben ik direct bij Unifact aan de slag gegaan. Eerst vanuit een commerciële rol, later vanuit een operationele rol. Ik houd me graag bezig met de dagelijkse processen binnen het bedrijf, om ervoor te zorgen dat onze teams onze Scrum-projecten zo efficiënt mogelijk uitvoeren.

Waar je mij voor kan bellen

Als er iets gewijzigd of verbeterd moet worden aan één van onze applicaties kun je mij altijd bellen. In samenspraak met onze programmeurs en onze klanten bespreek ik de best passende oplossing voor de door ons ontwikkelde software. Voor vragen op het gebied van onze tool VLEX Projects kun je het beste bij mij terecht. Ik kom graag eens langs om te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Al vanaf jongs af aan ben ik meerdere keren per week te vinden op het voetbalveld bij VV Heerde. Naast voetballen, valt ook hardlopen onder één van mijn hobby’s. Mocht ik een avondje wat minder actief zijn, dan vermaak ik me prima met het kijken van een goede film of serie of het bezoeken van een concert.