Business Consultant
Frank Teunissen

Mijn achtergrond

VL Consultants is mijn eerste werkgever na het afronden van mijn opleiding. Tijdens mijn studie heb ik voor het eerst kennisgemaakt met LEAN en was ik veel bezig met innovatiemanagement.

Waar je mij voor kan bellen

Veranderingen teweeg brengen binnen complexe organisatie vind ik het gaafste om te doen. De LEAN Black Belt komt hierbij goed van pas. Knelpunten uit processen halen om morgen een stukje beter te presteren dan vandaag. In het verleden heb ik veelal mijn ervaring opgedaan bij bedrijven in de energie- en nutssector.

Hoe ik ben als collega

Als collega leg ik eenvoudig contact en aard ik snel in nieuwe omgevingen. Binnen en buiten werk heb ik een sterke ‘drive’ om resultaat te behalen. Met aanstekelijk enthousiasme probeer ik hier mijn collega’s in mee te nemen.

Waarom ik bij VL op mijn plek ben

Wat mij aanspreekt aan VL als werkgever is de snelle ontwikkeling die ik hebben kunnen maken de afgelopen jaren. Dit komt mede door de mogelijkheid tot sparren met collega’s, de gemoedelijk werksfeer. Daarnaast heeft VL goede arbeidsvoorwaarden.

“Vol enthousiasme doorpakken en resultaat halen.”

Hoe ik mijn vrije tijd invul

In mijn vrije tijd ben ik vaak op het tennisveld te vinden. Mijn vakanties besteed ik het liefste skiënd van de berg of ga ik de natuur in. Uit interesse verzamel ik whisky en dit heeft zich inmiddels geuit tot een aardige verzameling. Tot slot ben ik vaak te porren voor een concert of een cabaretvoorstelling.

Mijn lievelingsplaat

Spinvis – Ik wil alleen maar zwemmen