Programmamanager | Directeur
André van Leeuwen

Mijn achtergrond

Als afgestuurd bedrijfseconoom als consultant aan de slag gegaan bij een groot internationaal consultancy bedrijf. Daarbij projecten en programma´s mogen leiden vooral in de Utility.

In 2007 gestart met VL. Daar is in 2013 Unifact bijgekomen. In de jaren het groter maken van VL kunnen en mogen combineren met mooie projecten bij onze klanten. VL en Unifact hebben samen inmiddels een omvang dat we de leiding met een mooi management team kunnen delen.

Waar je mij voor kan bellen

Waar ik blij van wordt zijn complexe projecten of programma’s met gedreven mensen die er echt voor willen gaan. Zoek je een pragmatische programmamanager of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij of met VL? Neem gerust contact met me op.

Hoe ik ben als collega

Een veelgehoorde quote die ik terug krijg van opdrachtgevers is: “Als jij er op gezet wordt, komt het goed en heb ik geen zorgen”. Elke keer weer is dit mooi compliment om te krijgen. Complimenten zijn leuk maar het de echte voldoening krijg ik door team te overtuigen en met de juiste energie hun doelen te laten bereiken. Dan pas ga ik met een tevreden gevoel naar huis.

Waarom ik bij VL op mijn plek ben

Enerzijds vind ik het fantastisch om VL te leiden en te laten groeien, samen met de fantastische collega’s. Anderzijds doe ik zelf prachtige projecten bij verschillende opdrachtgevers en telkens met de eigen belangen. Dat maakt het echt divers en uitdagend.

“Maak je druk als je tijd hebt, dan heb je tijd als het druk is.”

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Vaak gaat dit vrij eenvoudig door er op uit te trekken met mijn gezin. Als de tijd het toelaat ren ik graag hard, maak ik een tocht op de wielrenfiets of cross ik een stuk door het bos op de mountainbike. En als het in de agenda past, dan vind ik het fantastisch om te trekken door de bergen: van hut naar hut.

Mijn lievelingsplaat

Skik – Op Fietse