Sales Consultant
Michelle Middendorf

Mijn achtergrond

Ruim 5 jaar geleden begon ik in de sales met het werven van leden voor de Dierenbescherming. Dit deed ik vanuit mijn passie voor het dierenwelzijn en ik ontdekte hoe leuk ik effectieve communicatie vind. Vanuit de kennis die ik heb opgedaan als werver ben ik accountmanager geworden en nu ben ik Sales Consultant bij VL Consultants.

Waar je mij voor kan bellen

Effectieve communicatie maakt de wereld een stuk mooier, praktischer en leuker. Door echt in gesprek te gaan met installatiebedrijven en te achterhalen wat de behoeftes zijn, kan ik eenvoudig laten zien wat de webtools toevoegen bij de automatisering van offertetrajecten.

Hoe ik ben als collega

Als collega ben ik altijd gefocust op het teamverband want een goed teamverband komt zowel de klant als VL Consultants ten goede. Tijdens vergaderingen of overleg stel ik mij daarom altijd de vraag, wat is in het belang van het gehele team?

Waarom ik bij VL op mijn plek ben

Vrijheid, werksfeer en een bedrijfscultuur waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd zijn voor mij de belangrijkste criteria als ik kijk naar mijn werkomgeving. Het inspireert mij dat deze organisatie dit alles te bieden heeft.

“Effectief communiceren begint bij accepteren dat iedereen uniek is.”

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Met behulp van fitness en dansen zorg ik dat ik actief blijf. Daarnaast is zingen een uitlaatklep en ben ik graag met dieren bezig. Ik zorg graag voor mijn pony, geit en twee konijntjes.

Mijn lievelingsplaat

Imagine Dragons – Believer