Managing Director VL Software
Martin Kramer

Mijn achtergrond

Na de Hogere Hotelschool in Leeuwarden heb ik een kleine 10 jaar bij de Rabobank gewerkt. Daarna ben ik via een mooie en interessante reis door de koffiebranche en de bijzondere wereld van de deurwaarders bij Unifact/VL Consultants geland. Mens- en klantgericht werken staat daarbij altijd centraal.

Waar je mij voor kan bellen

Ik help organisaties graag met het optimaliseren en automatiseren van hun processen en activiteiten. Ik denk vanuit mijn brede achtergrond graag strategisch mee en help bij het bepalen van de juiste koers. Voor vragen over onze software oplossingen kunt u bij mij terecht!

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Ik ga graag lekker op met mijn gezin. Met kinderen van 2 en 5 is er altijd genoeg te ondernemen. Als de trommelvliezen rust nodig hebben, stap ik graag op de racefiets of ga de golfbaan op. Voorheen heb ik jarenlang zo fanatiek mogelijk zelf gebasketbald en later het team van G.S.Stars Elburg in de landelijke Eerste Divisie gecoacht. Tegenwoordig speel ik nog recreatief met de G.S.Stars Legends en geniet vooral van het 5e kwart.

Mijn lievelingsplaat

Foo Fighters – Everlong