Manager Consultancy
Henry Waaijenberg

Mijn achtergrond

Al jaren ben ik werkzaam als consultant in de logistiek waarbij ICT steeds de driver is geweest voor klantgerichte oplossingen. Deze jarenlange ervaring komt in deze tijd juist van pas waar processen op een steeds hoger niveau worden gedigitaliseerd.

Het geeft iedere keer grote voldoening om bedrijven te ondersteunen in het steeds verder verbeteren van de bedrijfsprocessen. Het gaat hier om het verbeteren van efficiency, effectiviteit waarbij de kwaliteit steeds meer wordt verbeterd. Dit leidt bedrijven naar een betere positie in de markt en maakt ruimte voor groei.

Waar je mij voor kan bellen

Samen in een team met opdrachtgever de nieuwe doelstellingen realiseren binnen tijd en budget. Werknemers begeleiden in het transitietraject waarbij ze zelf voorop staan en volledige geaccepteerd deel uit maken van nieuwe rollen en processen.

Hoe ik ben als collega

Het gaat mij om een langdurige relatie waarbij het advies niet alleen in rapportage wordt geleverd maar waar een grote stap verder wordt gezet en bedrijven ondersteund worden in het realiseren van de nieuwe mogelijkheden. Cashen van het potentieel.

Waarom ik bij VL op mijn plek ben

De grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en een gedeelde passie om de oplossing voor de klant zo goed als mogelijk te maken en te implementeren.

“Flexibel, betrouwbaar, mensgericht die 100% gaat voor behalen van overeengekomen doelen.”

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Sporten doe ik met ziel en zaligheid. Daarnaast maak ik graag audiocomponenten en DAC’s. Dan kan ik helemaal tot rust komen. Naast mijn actieve bezigheden beluister ik ook graag muziek van klassiek tot alternatieve pop. Daarom ben ik ook regelmatig te vinden in het concertgebouw of poppodium. Samen met gezin sporten en wandelen met de onze hond geeft rust en voldoening. Maar ook samen zijn met vrienden en familie geeft mij energie en nieuwe inzichten.

Mijn lievelingsplaat

Heather Nova – Walk This World