Business Consultant
Ernst Honkoop

Mijn achtergrond

In 2017 ben ik afgestudeerd van de studie International Business and Management Studies. Hierna ben ik gaan werken bij een Gaming Distributeur, in eerste instantie als Inkoper en hierna doorgegroeid naar Sales Representative.

Waar je mij voor kan bellen

Big Data, Business Intelligence en Artificial Intelligence zijn vakgebieden welke mij erg interesseren. Het gebruik van data om hiermee tot een verbeterd proces of beleid te komen klinkt mij als muziek in de oren.

Hoe ik ben als collega

Door mijn assertieve en nieuwsgierige karakter probeer ik snel tot de kern van zaken te komen. Verder probeer ik in teams een gezellige sfeer te creëren waarin eendracht en efficiëntie hoog in het vaandel staan.

Waarom ik bij VL op mijn plek ben

De bedrijfscultuur in VL is voor mij een geweldige omgeving om mijzelf in te ontwikkelen. Het continue streven naar succes en verbetering door van elkaar te leren en te groeien is hier een groot aandeel in. Door de fijne onderlinge communicatie is er geen barrière om vragen te stellen en is er genoeg ruimte om jezelf te overtreffen.

“The secret of change is to focus all your energy not on fighting the old but on building the new.” – Dan Millman

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Ik houd ervan om te gamen, boulderen, boksen en wielrennen. Verder lust ik altijd wel een lekker speciaal biertje, het liefst in de zon op een terrasje omringd door familie en vrienden.

Mijn lievelingsplaat

Dire Straits – Sultans of Swing