Project- en Programmamanager
Coco Gubbels

Mijn achtergrond

Universitaire opleiding Culturele Antropologie, werkte in de avonduren in de horeca, daarna 8 jaar ad interim Office Manager en bij NTR terecht gekomen, van daaruit oude liefde voor het vertellen van verhalen (antropologie) weer opgepakt: aantal jaar als freelance onderzoeksjournalist gewerkt tot aan de mediacrisis rond 2011. Ik kon parttime aan het werk bij een IT bedrijf waar ik projectmatig leerde werken en al snel opklom naar Senior Project Management Officer. Daarna ben ik toch weer ad interim gaan werken, omdat ik het vooral fijn vond om opdrachten uit te voeren in plaats van vast in dienst te werken.

Vooral gericht op organisatiecultuur, mensen in organisaties, verandering en processen, maar ook harde deadlines, taken managen en methodes om te komen tot een maximale oplevering.

Waar je mij voor kan bellen

Ik ben van mening dat je als projectleider een faciliterende rol hebt om de experts maximaal te laten functioneren. Ik zet de kennis in van de werkvloer om te komen tot een gezamenlijk op te leveren doel, waardoor het eigenaarschap krijgt en mijn vertrek geen invloed zou mogen hebben op de landing en adoptie van de resultaten. Als dat me lukt, dan ben ik gelukkig.

Hoe ik ben als collega

Mijn toegevoegde waarde zit hem in de combinatie van ervaring, kennis en kunde. Met een achtergrond in organisatie antropologie heb ik een gedegen basis om te werken aan verandering. De IT component is bijna niet meer weg te denken en ook daarin heb ik ruime ervaring met bouwen en implementeren. Ik ben analytisch, ik overzie de grote lijnen en ik integreer snel in de organisatie waar ik in moet bewegen om de opdracht uit te voeren.

Waarom ik bij VL op mijn plek ben

Ik heb in dienst gewerkt op een plek, freelance gewerkt en ad interim. De combinatie van toch een vast team hebben, maar wel van klus naar klus gaan, is voor mij ideaal. Daar functioneer ik het beste in.

‘Ik kom en ik ga. Ik creëer slechts de tijdelijke arena waar de organisatie zelf ontwikkelt, adopteert en doorgroeit.’

Hoe ik mijn vrije tijd invul

Met lange motorreizen door vreemde landen, muziek, films en leren doe je een leven lang.

Mijn lievelingsplaat

Il Nuovo – Bella Ciao