Junior Projectmanager

Vacature

VL Consultants maakt de laatste jaren een snelle ontwikkeling door. Dit vertaalt zich in uiteenlopende opdrachten bij zowel MKB-bedrijven als multinationals. Deze opdrachten variëren van grote veranderprogramma’s tot kleinere projecten en ook op zichzelf staande verbeterinitiatieven. Als Junior Projectmanager krijg je de kans om, met hulp van ervaren collega’s, in kleine projecten het vak als Projectmanager onder de knie te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, aanjagen en realiseren van het project en alles wat daarbij komt kijken. Denk daarbij aan een juiste projectdoelstelling, de financiën, rapporteren over voortgang, etc.

Binnen VL Consultants heb je de vrijheid om de rol van Junior Projectmanager in te vullen op basis van je eigen kwaliteiten en behoeftes binnen het project. Je zit bij ons niet vast in een keurslijf van richtlijnen en procedures. Deze rol is dus bij uitstek een functie om je eigen kwaliteiten te ontdekken en/of verder te ontwikkelen en door te groeien in de projectmanagementrol die het beste bij je past.

Klinkt dit interessant? Kijk hier voor de uitgebreide vacature. We komen graag met je in contact om eens verder te praten.