Wie zijn wij

VL Consultants is een jonge dynamische organisatie, die met zijn medewerkers over ruime ervaring beschikt in projectmanagement, interim management en consultancy. De consultants van VL zijn professioneel en integer, zijn pragmatisch en staan met de ´voeten in de klei´. VL Consultants kenmerkt zich door een persoonlijke en integere aanpak en dat spreekt onze klanten aan!

Groeien doe je niet alleen

VL Consultants is van mening dat je groeien niet alleen doet. Uit groei ontleent een bedrijf zijn bestaansrecht. En daarmee wordt niet alleen groei in omzet en marge bedoeld. Groeien doe je in de breedte: de medewerkers, de producten, trends, visie, markt, waardecreatie. Een bedrijf kan alleen groeien als er groei is bij de medewerkers en bij alle betrokken partijen in een keten.
En dit is waar VL Consultants haar toegevoegde waarde laat zien. VL helpt u met het optimaal inzetten van medewerkers en producten zodat eigen groei wordt gerealiseerd!

Het succes in goede bedrijfsvoering ligt bij de organisatie zelf

Een belangrijke boodschap die VL Consultants , gebaseerd op haar eigen ervaring, mee kan geven is dat automatisering en gebruik van een specifieke ERP applicatie slechts een hulpmiddel is om bedrijfsprocessen doelmatig en efficiënt te ondersteunen. Het succes in goede bedrijfsvoering ligt bij de organisatie zelf. Met het correct en slim inzetten van ICT als hulpmiddel zijn bedrijven in staat om de mate van efficiëntie en doelmatigheid op een hoger niveau te krijgen dan wanneer deze ondersteuning er niet is. Dit is voor VL Consultants altijd de insteek. Hierbij ondersteunen we bedrijven bij het sturen en verbeteren van de bedrijfsvoering.