Medewerkers aan het woord

Robert Kroon;

VL Consultants is een organisatie in groei, waar ik graag een actieve bijdrage aan wil leveren, zoals nieuwe collega’s vinden vanuit mijn warme netwerk en het professionaliseren van de verschillende aandachtsgebieden om zo de stap te maken naar een middelgrote organisatie.  Samen bouwen aan deze groei is voor mij een aspect waar ik veel energie uit haal. Op dit moment zie je ook echt een omslag plaatsvinden, doordat we nu Sales dedicated aanpakken en daarmee heb ik het gevoel dat we het juiste pad hebben ingeslagen.

De senioriteit in het projectmanagement/programmamanagement deel is voor mij een toegevoegde waarde. Op dit gebied kan en wil ik zelf nog groeien en hier kan ik dus sparren met en leren van collega’s. Door de kleinschaligheid zijn alle collega’s erg toegankelijk en doordat iedereen elkaar wil helpen is het prettig samenwerken.

De laatste vrijdag van de maand borrel vind ik erg leuk, belangrijk om dit soort momenten erin te houden om weer even bij te praten met iedereen.
Erg fijn is ook dat we als organisatie erg transparant zijn, waarbij ik de vrijdagmiddagmeetings aan het einde van de maand een heel goed voorbeeld vindt.
Cijfers worden gedeeld, niet alleen successen maar ook tegenslagen en dat maakt VL Consultants voor mij heel betrouwbaar als werkgever. Daarnaast de gebruikelijke zaken, zoals prima arbeidsvoorwaarden ( zowel salaris als laptop,telefoon, auto,pensioen)

Frank Teunissen;

VL Consultants is in mijn ogen een informele, jonge en enthousiaste organisatie waar ik mij graag mee associeer. Als PMO’er kan ik leren van de beste projectmanagers en zo het vak onder de knie krijgen. De kansen die mij geboden zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling hebben de doorslag gegeven om voor VL Consultants te kiezen. Ervaren mensen die mij nieuwe inzichten kunnen geven en waar ik mee kan sparren vind ik erg belangrijk en ook dit kan ik met de mensen van VL Consultants. Daarnaast is de organisatie er 1 die wil groeien. Met mijn affiniteit met marketing, innovatie en online hoop ik VL Consultants (en ook Unifact) hierbij te kunnen helpen.

Rob Bloemert;

VL Consultants ziet en biedt kansen. VL Consultants staat altijd open voor ideeën, nieuwe mogelijkheden en nieuwe markten om aan te boren. Dat kunnen mogelijkheden zijn die passen bij de huidige dienstverlening, maar ook geheel nieuwe. Deze instelling maakt VL open en toegankelijkheid. Tevens betekent dit dat VL Consultants ook kansen biedt voor haar eigen en potentiële medewerkers. Heb je een goed idee? Brengt het in en dan kijken we of we er wat mee kunnen en willen. Dat geeft enorm veel dynamiek en energie. Daarbij is het niet zo dat VL gaat voor ‘de eerste de beste’. Alle ideeën, kansen en mogelijkheden zijn welkom, maar worden wel kritisch bekeken. Gewoon is niet goed genoeg. VL Consultants streeft naar het beste, voor zowel het bedrijf als de medewerker. Als medewerker houdt dit je scherp en dat geeft energie.

We zijn professioneel naar buiten en informeel en ongedwongen naar binnen. Een plek om je thuis te voelen en te weten dat je collega’s achter je staan. We beschikken over zeer ervaren professionals op het gebied van projectmanagement en consultancy. Naar buiten toe zijn we dan ook een gerespecteerde gesprekspartner.

VL Consultants biedt ruimte. Je krijgt alle ruimte en gelegenheid om je werk zo goed mogelijk te doen. Je kan dit helemaal zelfstandig invullen, maar er is ook ruim voldoende kennis en ervaring aan boord om gebruik van te kunnen maken. VL Consultants is open, transparant en toegankelijk, waardoor een ‘we doen het samen’-gevoel wordt gecreëerd. Hierdoor is het erg prettig samenwerken en kan een ieder op zijn eigen manier een bijdrage leveren aan de groei van VL Consultants.

Michel van Houten

Vanaf de eerste dag dat ik in dienst ben gekomen bij VL Consultants, voelt het als een warm bad.
VL is een bedrijf dat rustig doorgroeit en waarin ieder zijn ideeen kwijt kan voor verbetering. Er wordt naar je geluisterd, je wordt serieus genomen en er is oprechte aandacht voor het team van professionals maar ook voor het individu.
Er werken professionals met passie voor het werk dat ze doen, of dat nu op het gebied van projectmanagement, consultancy of interim management is. Naast het feit dat iedereen hard werkt voor de opdrachtgever, houden we ook elkaar scherp en delen we kennis en ervaringen onderling.
Bij VL Consultants voel en krijg ik de ruimte om mijzelf te kunnen zijn en heb ik vertrouwen om mij verder te ontwikkelen en professionaliseren.
VL Consultants biedt naast leuke opdrachten en ruimte om je te ontwikkelen ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is een ontzettend fijn bedrijf om voor te werken.

Hillie Peters

Werken bij VL Consultants is voor mij, ruimte voor initiatief, persoonlijke- en professionele ontwikkeling, een informele sfeer en vooral ook gezelligheid.

Ik krijg de kans om op zoek te gaan naar waar ik me verder in wil ontwikkelen en kan daarbij mijn eigen ideeën altijd delen. Ondanks dat je elkaar maar één keer paar maand ziet op de maandvergadering en de borrel, is de onderlinge band goed. Iedereen is toegankelijk voor vragen en er is veel persoonlijke aandacht.
Ook kan ik als onderdeel van een jonge organisatie echt meedenken over hoe we kunnen groeien. Samen met interessante opdrachten, een goed netwerk en goede arbeidsvoorwaarden maakt dit VL Consulants tot een zeer prettige werkgever.