Referenties

Op deze pagina vindt u een aantal referenties van opdrachtgevers van VL Consultants BV.

Tomingroep:

Wilco Goossens Manager ICT
Tomingroep voert de wet Sociale werkvoorziening uit voor de regio Gooi & Vechtstreek, Eemnes en Almere. Met maar liefst 14 professionele bedrijven, actief op het gebied van Integraal Beheer Openbare Ruimte, Facilitaire zaken, Retail en Industriële en Personele diensten, wordt er al ruim 85 jaar een leerwerkplek geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Die plek geeft hen de kans om met de juiste begeleiding, opleiding en coaching zich te ontwikkelen en uit te stromen richting regulier werk. Het motto van Tomingroep is: ‘ieder mens heeft een talent’.

In 2008 heeft Tomingroep besloten tot een her-implementatie van het pakket Profit naar EniacBS, het vervangen van FIS2000 door EniacFinancials en de introductie van het aan- en aanwezigheidspakket Time400. De presentaties werden gecoördineerd door Henri van Leeuwen, destijds werkzaam bij Imtech. Dit verliep dusdanig goed dat ook na zijn vertrek Tomingroep, in overleg met Imtech, besloot dat Henri binnen het project actief bleef. Samen met hem, de consultants van Imtech en de interne projectgroepen heeft Tomingroep het project INTEGER tot een goed einde weten te brengen. Daarna is Henri altijd betrokken gebleven bij ICT-projecten van Tomingroep. Hij fungeert als klankbord voor Tomingroep als het gaat om verdere integratie met andere applicaties in de meest brede zin.

De medewerkers van VL die Tomingroep inhuurt zijn thuis in de applicatie Eniac en hebben een goed beeld van onze branche. Daarnaast passen deze mensen qua stijl goed bij de afdeling I&A en is met name Henri bekend bij vele afdelingsmanagers en productiebureaus. Dat zorgt ervoor dat men elkaar tijdens overleg redelijk snel weet te vinden in de uitdagingen en daaruit volgende oplossingen.

Tomingroep kan VL prima aanbevelen als men een meedenkend bedrijf/mensen zoekt bij ICT-uitdagingen binnen het logistieke domein. Tomingroep werkt nu al sinds 2008 met VL samen en heeft een aantal zeer succesvolle (verbeter)projecten doorlopen.

De Menken Keuken:

Wim van der Slot, Algemeen Productieleider / Manager ICT
Bij De Menken Keuken produceren we salades, sauzen en vleeswaren die onder private label in alle supermarkten in Nederland worden verkocht. Toen de implementatie van een ERP pakket vastliep hebben we de hulp ingeroepen van VLConsultants. Samen zijn we er in geslaagd om het project weer recht te trekken door terug te keren naar de kern van de zaak, te kiezen voor steeds de beste oplossingen rekening houdend met de mensen op de werkvloer.
De inbreng vanuit VL was hierbij to-the-point, flexibel, gedreven, ter zake kundig en dusdanig dat de kennis werd overgedragen en we er zelf mee verder konden.
Ik was zo tevreden dat ik een familielid met een eigen bedrijf die ook problemen met de ICT had doorverwezen heb naar VL, en ook daar is het probleem opgelost.

Alliander:

Jacques Aarts Programma & Project Delivery, Integratiemanager, Programmamanager | Alliander IT, Programma manager Alliander Werkt! Digitaal
De medewerkers van VL Consultants zijn prettig in de omgang en stellen zich open op. Vanuit het werk dat ze doen stellen ze zich ondersteunend op waarbij de taken zelfstandig en goed worden uitwerkt. De open opstelling en het goede werk nodigt in ieder geval uit meer taken bij hun neer te leggen. Men weet hoe het er bij de klant er aan toe gaat qua werkwijze en processen waardoor directe sturing minimaal is.
Al met al een aanvulling om projecten goed te ondersteunen om zo het gewenste resultaat te bereiken.