Projectmanagement

Elk op resultaat gericht project vraagt om een heldere projectorganisatie, goed projectmanagement en duidelijk projectbeheer. Projecten zonder gedreven en goede projectmanager kosten vaak veel tijd, geld en energie. De projectmanagers van VL Consultants nemen u een zorg uit handen door verantwoordelijkheid te nemen in de goede organisatie, voorbereiding, uitvoering en afronding van uw project(en).

Project- en programma management

De project- en programma managers van VL Consultants hebben ruime ervaring, houden de grote lijn in de gaten maar hebben ook oog voor details. Wij sturen uw project(en) met een resultaatgerichte aanpak aan, gericht op het realiseren van uw doelstellingen.

De aanpak die daarbij gehanteerd wordt, is zowel op uw organisatie als op de mensen binnen uw organisatie gericht. Wij kijken hoe u werkt, maken ons snel bekend met uw bedrijfscultuur. Wij kruipen in de huid van uw organisatie, waardoor we begrijpen wat wordt gewenst en wat de doelen zijn. Hierdoor zijn de project- en programma managers van VL Consultants in staat u aan te geven welke weg bewandeld dient te worden.

Project Management Office

Grote projecten zijn tegenwoordig vrijwel niet meer te sturen door enkel een projectmanager. Een Project Management Officer (PMO) is dan ook vaak van grote toegevoegde waarde. De PMO-ers van VL Consultants ondersteunen project- en programmamanagers bij de operationele inrichting, uitvoering en bewaking van projecten en programma’s.
De PMO-ers van VL Consultants zijn allround, betrouwbaar en accuraat en ondersteunen onder andere op de volgende werkgebieden:

  • Projectfinanciën
  • Planning
  • Resourcemanagement
  • Risico- en issuemanagement
  • Rapporteren
  • Communicatie